Problem vid drifttagning / programering av in. adress

Hanterar frågor kring ETS programering
NB5568
Junior Medlem
Junior Medlem
Inlägg: 7
Blev medlem: 15 nov 2013, 09:59
Kontakt:

Problem vid drifttagning / programering av in. adress

Oläst inläggav NB5568 » 04 feb 2014, 07:54

Hej!
Lite ringrostig sen senaste projekt och har problem med att programmera mina komponenter. Testat alla olika programmerings alternativ men samma meddelande varje gång, känns som att jag helt missat nånting.
Här är en bildföljd på vad som händer, oavsett om det är en dimmer från hager eller en brytare från schneider som skall programmeras dyker dessa felmeddelande upp:

knx1.png

knx2.png

knx3.png
Senast redigerad av NB5568 01 jan 1970, 01:00, redigerad totalt 0 gånger.
Anledning: ""

weavex
Medlem
Medlem
Inlägg: 73
Blev medlem: 09 apr 2013, 22:10
Kontakt:

Re: Problem vid drifttagning / programering av in. adress

Oläst inläggav weavex » 04 feb 2014, 16:38

Är du ansluten via USB eller IP?
Senast redigerad av weavex 01 jan 1970, 01:00, redigerad totalt 0 gånger.
Anledning: ""

NB5568
Junior Medlem
Junior Medlem
Inlägg: 7
Blev medlem: 15 nov 2013, 09:59
Kontakt:

Re: Problem vid drifttagning / programering av in. adress

Oläst inläggav NB5568 » 04 feb 2014, 19:48

Kan inte svara på hur det löste sig, men efter lite diverse omstarter och in/ur-ryckningar kablar så fungerade det plötsligt!
Senast redigerad av NB5568 01 jan 1970, 01:00, redigerad totalt 0 gånger.
Anledning: ""

Perzzon
Junior Medlem
Junior Medlem
Inlägg: 7
Blev medlem: 05 sep 2012, 20:51
Kontakt:

Problem vid drifttagning / programering av in. adress

Oläst inläggav Perzzon » 05 feb 2014, 06:56

Vilken adress har du på gränssnittet ??
Senast redigerad av Perzzon 01 jan 1970, 01:00, redigerad totalt 0 gånger.
Anledning: ""


Återgå till "Programering / ETS"

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: 3 och 0 gäster