Produktdatabas

Frågor om Mertens produkter. http://www.merten.se.
Woodford
Medlem
Medlem
Inlägg: 50
Blev medlem: 24 apr 2009, 07:57
Ort: Landskrona
Kontakt:

Produktdatabas

Oläst inläggav Woodford » 16 jul 2010, 07:00

Sitter just nu med ett projekt, och lägger in alla produktdatabaser.
Upptäcker att det blir bara rörigare och rörigare att sköta något så enkelt som att lägga in databaserna i ETS.
Om vi tar merten så är det samma sak som schnider electric men endå inte.
Produkterna finns både som merten och schnider med samma art.nr men med olika E-nummer.
Jag är på jakt efter:
Närvarodetektor E 1772445, 630819
Rörelsedetektor E 1772902, 632614
Efter att ha laddat hem Mertens kompletta databas så upptäcker jag att dessa produkter inte finns med, då jag besöker mertens utlänska sida kan jag ladda hem dom en och en, men alla inställningar blir då på tyska vilket jag inte begriper ett smack av.
Laddar jag hem schniders databas finns produkterna med och på svenska men då är det inte längre samma produkt och fungerar inte att ladda produkten.

Är det någon som har ovanstående databaser på Svenska eller engelska ?
Senast redigerad av Woodford 01 jan 1970, 01:00, redigerad totalt 0 gånger.
Anledning: ""

Dalsro
Medlem
Medlem
Inlägg: 93
Blev medlem: 01 maj 2009, 08:56
Ort: Skogen
Kontakt:

Re: Produktdatabas

Oläst inläggav Dalsro » 16 jul 2010, 09:43

Har haft samma problem med detta, nästa...

De nya produkterna från schnider har MTN i början på sina produktnummer (det är bara dessa som går att ladda med schnieder filerna)
Ett tag innan när de inte vara hårdbrandaded till Schieder kunde man ladda merten programvara i dem.

Jag har dem på engelska

Bifgorar länk till projekt fil http://www.dalsro.se/temp.pr3
Senast redigerad av Dalsro 01 jan 1970, 01:00, redigerad totalt 0 gånger.
Anledning: ""

Woodford
Medlem
Medlem
Inlägg: 50
Blev medlem: 24 apr 2009, 07:57
Ort: Landskrona
Kontakt:

Re: Produktdatabas

Oläst inläggav Woodford » 16 jul 2010, 09:50

Dalsro skrev:Jag har dem på engelska



Du är en räddare i nöd :)
Tackar så mycket, dock var det lösenordsskyddat när jag skulle packa upp dom ?
Senast redigerad av Woodford 01 jan 1970, 01:00, redigerad totalt 0 gånger.
Anledning: ""

Dalsro
Medlem
Medlem
Inlägg: 93
Blev medlem: 01 maj 2009, 08:56
Ort: Skogen
Kontakt:

Re: Produktdatabas

Oläst inläggav Dalsro » 16 jul 2010, 09:51

Den merten databas du skall leta efter heter M360_D_GB.vd3

Säg till om du vill ha hela, hittar inte någon länk till den på google.
Senast redigerad av Dalsro 01 jan 1970, 01:00, redigerad totalt 0 gånger.
Anledning: ""

Dalsro
Medlem
Medlem
Inlägg: 93
Blev medlem: 01 maj 2009, 08:56
Ort: Skogen
Kontakt:

Re: Produktdatabas

Oläst inläggav Dalsro » 16 jul 2010, 09:52

Importerade du den som ett projekt ?

Sedan kan du dra över devicen mellan projektet och sedan gör fler om man vill med kopiering
Senast redigerad av Dalsro 01 jan 1970, 01:00, redigerad totalt 0 gånger.
Anledning: ""

Woodford
Medlem
Medlem
Inlägg: 50
Blev medlem: 24 apr 2009, 07:57
Ort: Landskrona
Kontakt:

Re: Produktdatabas

Oläst inläggav Woodford » 16 jul 2010, 09:56

Nja jag kom inte så långt.

Filen du länkade till var en zip-fil vilken var lösenordsskyddad då jag skulle packa upp den.
Senast redigerad av Woodford 01 jan 1970, 01:00, redigerad totalt 0 gånger.
Anledning: ""

Dalsro
Medlem
Medlem
Inlägg: 93
Blev medlem: 01 maj 2009, 08:56
Ort: Skogen
Kontakt:

Re: Produktdatabas

Oläst inläggav Dalsro » 16 jul 2010, 10:10

Det är en pr3 fil så den skall inte packas upp
Senast redigerad av Dalsro 01 jan 1970, 01:00, redigerad totalt 0 gånger.
Anledning: ""

Woodford
Medlem
Medlem
Inlägg: 50
Blev medlem: 24 apr 2009, 07:57
Ort: Landskrona
Kontakt:

Re: Produktdatabas

Oläst inläggav Woodford » 16 jul 2010, 10:15

Hmm märkligt.

Det ser man på länken att det är en *.pr3 fil.

Ska labba lite med den, När jag klickar på den kommer den upp som en Zip fil där jag kan öppna eller spara filen.
Öppnar jag ser jag innehållet men när jag skall väljer extract kommer lösenordsrutan upp.

Skall testa spara som
Senast redigerad av Woodford 01 jan 1970, 01:00, redigerad totalt 0 gånger.
Anledning: ""

Dalsro
Medlem
Medlem
Inlägg: 93
Blev medlem: 01 maj 2009, 08:56
Ort: Skogen
Kontakt:

Re: Produktdatabas

Oläst inläggav Dalsro » 17 jul 2010, 13:28

Lite nyfiken

Hur gick det för dig ?
Senast redigerad av Dalsro 01 jan 1970, 01:00, redigerad totalt 0 gånger.
Anledning: ""

olko
Moderator
Moderator
Inlägg: 161
Blev medlem: 18 feb 2009, 09:17
Ort: Norrköping
Kontakt:

Re: Produktdatabas

Oläst inläggav olko » 17 jul 2010, 19:21

Det är en bugg i windows bara att importera den i ETS
Windows visar den som zip men det är det inte

//Olov
Senast redigerad av olko 01 jan 1970, 01:00, redigerad totalt 0 gånger.
Anledning: ""


Återgå till "Merten"

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: 1 och 0 gäst